HTML

Egy Suzukis naplója

Az alapfeltételezés persze mindig az, hogy a Suzukisok balfaszok. Mi van akkor, ha nem, viszont az autón lévő kis (S) márkajel miatt mindenki balféknek nézi őket?

Friss topikok

  • SilentSound: Egy finomított A Star lesz valóban az új Alto, a totalcar.hu-n is jelent erről meg hír az új Alto ... (2008.08.07. 15:10) Koncepciók, autók, Suzukik II.

Hűtlenség

2008.08.11. 10:59 Suzukis

Minden a nyaralással kezdődött. Menjünk közös autóval, kevesebb üzemanyag, kevesebb autópályadíj. Persze, ha közös autó, akkor legyen a nagyobb, a Passat. Természetesen ez egy metálfekete, üzletemberes/politikusos Passát volt, bőr ülések nélkül, manuális klímával. A tulaj kedvence. Hallgathattuk is az autó előnyeit egész úton. Közben az autópályán araszolgattunk vagy 80-90-el. Közben rájöttem: nekem nem kell ilyen autó nemtudomhánymillió forintért. Kényelmesnek se nevezném, tágasnak se annyira, bár jó masszív, az tuti. Persze egy vérbeli Passatos azt mondja, az írigység beszél belőlem, de nem így van. Egyszerűen idegen tőlem ez a nagyautós stílus. A középkategóriát nekem találták ki.

Szólj hozzá!

Címkék: vw passat

A bejegyzés trackback címe:

https://suzukis.blog.hu/api/trackback/id/tr63610430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása