HTML

Egy Suzukis naplója

Az alapfeltételezés persze mindig az, hogy a Suzukisok balfaszok. Mi van akkor, ha nem, viszont az autón lévő kis (S) márkajel miatt mindenki balféknek nézi őket?

Friss topikok

  • SilentSound: Egy finomított A Star lesz valóban az új Alto, a totalcar.hu-n is jelent erről meg hír az új Alto ... (2008.08.07. 15:10) Koncepciók, autók, Suzukik II.

Offtopic: Szabálytalanok? - 1. rész

2008.07.24. 17:41 Suzukis

Ma blogolós kedvemben vagyok, úgyhogy letöltöttem a telefonomról a képeket, amiket már jóideje terveztem ide felpakolni:

Ami alant kis barna kartonpapír ott látszik, az biztony egy magyar rendszámtábla...

Épp a Balaton felől jöttünk, és estefelé elég sok bogár kiterült a szélvédőnkön, ezért nem látszódnak a részletek.

Következő páciensünk nem feltétlenül szabálytalan (azért kicsit mégis), sokkal inkább béna. Én sosem akartam magamnak nagy autót, macerás parkolni vele, sokat fogyaszt, stb. Amúgy a kép egy péntek délután készült, amikor az egész parkoló tele volt, mivel mindenki nagybevásárolt.

Kicsit tartok a nagyonfekete autóktól, főleg, ha valami újabb típus. Két lehetőség van ebben az esetben: vagy valami racerboy-é az autó, vagy egy gyúrósé. Mindkettő veszélyes, persze más-más helyzetekben. A racerboy az autóban, a gyúrós akkor, amikor kiszáll az autóból. Ez egy árván hagyott kis Swift, a képen sajnos nem látszik, de szerencsétlen elakadt egy elég kellemetlen helyen:

 Sajnos a rendszám nem látszik eredeti méretben sem, ez a fixfókusz átka.

Bónusz képünkön egy motoros látható,aki az új kreszjavaslatnak megfelelően előre áll a pirosnál. Ez persze nem (biztos, hogy) szabálytalan, mégis kicsit szarul veszi ki magát, amikor egy-egy motoros az autókat időnként érintve előrejut.

Szólj hozzá!

Címkék: motor rendőrség kresz suzuki swift ignis

A bejegyzés trackback címe:

https://suzukis.blog.hu/api/trackback/id/tr9583858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása