HTML

Egy Suzukis naplója

Az alapfeltételezés persze mindig az, hogy a Suzukisok balfaszok. Mi van akkor, ha nem, viszont az autón lévő kis (S) márkajel miatt mindenki balféknek nézi őket?

Friss topikok

  • SilentSound: Egy finomított A Star lesz valóban az új Alto, a totalcar.hu-n is jelent erről meg hír az új Alto ... (2008.08.07. 15:10) Koncepciók, autók, Suzukik II.

MotoroSOKK

2008.08.25. 00:04 Suzukis

KOmolyan mondom, nem értem a motorosokat. Persze, nekik is közlekedni kell, ahogy a négykerekű autósoknak is. A különbség csak annyi, hogy hogy egy autós nem hajt(hat) végre olyan manővereket, mint kétkerekű társaink. Ami a mai nap után számomra nyilvánvalóvá vált: a motorosoknak nincs ki a 4 kerekük. Feleslegesen akarják kinyírni magukat. Vagy csak szimplán annyira jobbágyok, hogy a kressz alapjait sem képesek betartanai. Engem sohasem érdekelt a motorosoknak szóló rész, de gondolom nem lépheti át a motorral közlekedő sem a záróvonalat, és nem is előzhet, ha jönnek szemből autóval. Ők persze megteszik, mint ahogyan megtették a ma, a 71-esen, a dugóban, délután. Félreértés ne essék, engem nem zavar, ha kikerülnek (előznésnek nem nevezném, mert sokszor az ő  tempójukhoz képest valóban olyan, mintha állnék) szabályosan. Áll a sor, már messziről látom, hogy néhány motoroso nem vár. Végülis felesleges, ha tudnak előzni. Igen, csakhogy ahogy közeledünk, és mögöttünk még kb 8-10 autó, nem húzódnak vissza, hogy elengedjenek, hanem békésen haladnak felénk nagy sebességgel, a mi sávunkban. Aki ismerős erre, az tudja, hogy hiába széles mindkét sáv, nagyon a szélén nem lehet haladni, mert még 40-50-es tempónál is szétrázza a futóművet. De a motoros csak jön. Nem törődve semmivel. (Megjegyzem, múltkor legalább egy rendőr utánnafordult a sorból, hogy megkérdezze, nem zavarja-e a szembeforgalom előzésnél.) De ma nem értek rá a kékek. Egy dolog, hogy lassan a pirosnál is előremászhat a mocis, de felesleges nekik kedvezményeket adni, ha akkora büdös parasztok, hogy az alapokat sem képesek betartani. Lassan nem árt valami gallytörőt (csonttörőt) szereltetni az autó elejére.

Szólj hozzá!

Címkék: motoros hülye

A bejegyzés trackback címe:

https://suzukis.blog.hu/api/trackback/id/tr78631198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása