HTML

Egy Suzukis naplója

Az alapfeltételezés persze mindig az, hogy a Suzukisok balfaszok. Mi van akkor, ha nem, viszont az autón lévő kis (S) márkajel miatt mindenki balféknek nézi őket?

Friss topikok

  • SilentSound: Egy finomított A Star lesz valóban az új Alto, a totalcar.hu-n is jelent erről meg hír az új Alto ... (2008.08.07. 15:10) Koncepciók, autók, Suzukik II.

Koncepciók, autók, Suzukik II.

2008.07.24. 18:42 Suzukis

Na, ilyen autókat kéne gyártani a Suzukinál...

Erről a modellről azt lehetett olvasni, hogy ez lesz az Alto utódja. Az Alto mellesleg egy olyan autó, amit egy felelős gyártónak nem lett volna szabad felvállalni még itt Magyarországon sem:

 

 

 

 

 

 

 

 

Az új Alto-ról nekem leginkább az új Renault Twingo (RS) jut eszembe, némi morcosítással. Annak a lámpái hasonlóan álltak, mint ennek az új Altonak, csak az ennél barátságosabb, csajosabb külsővel volt megáldva. 

1 komment

Címkék: suzuki concept renault twingo alto

A bejegyzés trackback címe:

https://suzukis.blog.hu/api/trackback/id/tr56583955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SilentSound · http://autozz.blog.hu 2008.08.07. 15:10:47

Egy finomított A Star lesz valóban az új Alto, a totalcar.hu-n is jelent erről meg hír az új Alto sajtófotóival, pont ma.
süti beállítások módosítása