HTML

Egy Suzukis naplója

Az alapfeltételezés persze mindig az, hogy a Suzukisok balfaszok. Mi van akkor, ha nem, viszont az autón lévő kis (S) márkajel miatt mindenki balféknek nézi őket?

Friss topikok

  • SilentSound: Egy finomított A Star lesz valóban az új Alto, a totalcar.hu-n is jelent erről meg hír az új Alto ... (2008.08.07. 15:10) Koncepciók, autók, Suzukik II.

Már a jövő sem a régi, eltűntek az Ignisek is...

2008.08.22. 08:21 Suzukis

Az Autópiacban olvastam, hogy az úja Alto lesz az egyetlen Suzuki 2 millió HUF alatt. Gondoltam, ez érdekes, mert a régi is annyiért van, és akcióban esetleg lehet találni fapados Ignist is. Közben persze kiderült, hogy nem. Ugyanis az Ignis eltűnt a suzuki.hu weboldalról, már csak a kereskedőknél raktáron lévő darabokat lehet megrendelni, azok viszont nem szerepelnek az árlistában. Mi van akkor helyette? Gondolom az SX4 van helyette. Emellett van még Splash, ami szebb és (ol)csobb, meg az új Swift, amiből lassan több lesz az utakon, mint a régiből... Ahogy nézegettem az árlistát, úgy vettem észre, hogy a Suzukival kissé elszaladt az a bizonyos paci az árakat illetve. Bár a Suzukik lassan már sehol sem lesznek olcsók, akkor sem, ha ha egy koprodukció erejéig más márkajel mögé bújnak.

Szólj hozzá!

Címkék: fiat suzuki alto

A bejegyzés trackback címe:

https://suzukis.blog.hu/api/trackback/id/tr41627136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása