HTML

Egy Suzukis naplója

Az alapfeltételezés persze mindig az, hogy a Suzukisok balfaszok. Mi van akkor, ha nem, viszont az autón lévő kis (S) márkajel miatt mindenki balféknek nézi őket?

Friss topikok

  • SilentSound: Egy finomított A Star lesz valóban az új Alto, a totalcar.hu-n is jelent erről meg hír az új Alto ... (2008.08.07. 15:10) Koncepciók, autók, Suzukik II.

A sztereotípiáról

2008.06.23. 17:41 Suzukis

Gondoltam, rákeresek kedvenc blogomon a Suzukisokra, milyen megnyilvánulásokkal öregbítik ezek az autótulajdonosok a márka hírnevét. Bár a márkanév nem szerepelt a címkék között, mégis könnyen megtaláltam az erre az állatfajra vonatkozó leírásokat a 'Sztereotípia' címke alatt.

Vajon tényleg ennyire béna ez a népség? Ha Suzukival járok, akkor én is köcsög suzukissá, vagy életveszélyesen lassúvá válok? Meghatározhatja egy márka, hogy ki milyen stílusban vezet? Persze, ezen a vonalon gondolkodva BMW-vel, vagy Audivalk ki sem önnék a belső sávból... Lehet poénkodni, hogy "Suzuki, a ti autótok", de én személy szerint elég szomorúnak tartom, hogy ma Magyarorszákon a nép még mindig a tízenéves Swiftekkel kell, hogy rója az utakat, nem beszélve a rengeteg kiöregedett Ladáról, vagy a kétütemű járgányokról, amiket mára már kiszorítottak a közlekedésből.

A "családi flottánk" egyébként véletlenül lett Suzuki. Amikor nézelődtünk pár éve a használtautók között, 3 potenciális jelölt volt: Swift, egy használtabb, de életképes 206-os Peugeot, valamint egy Punto II, ami Ausztriából érkezett kis hazánkba, ahol a kereskedő, újrafényezte, wunderbaumozta, és beállította km számlálót egy kisebb számra, mint előzőleg lehetett.

Aztán a Swift mellett döntöttünk, mivel ennek volt a legalacsonyabb a fenntartása, és ebben a kategóriában (figyelembe véve a kort is) ez volt a legmegbízhatóbb.

Hogy miért is jtt létre ez a blog? Leírom kalandjaim, amiket egy öregedő Swift kormánya mögött élek át nap mint nap. Amikor időm engedi, kamerázok és fényképezek is.

Szólj hozzá!

Címkék: bmw audi sztereotípia suzuki

A bejegyzés trackback címe:

https://suzukis.blog.hu/api/trackback/id/tr1535574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása