HTML

Egy Suzukis naplója

Az alapfeltételezés persze mindig az, hogy a Suzukisok balfaszok. Mi van akkor, ha nem, viszont az autón lévő kis (S) márkajel miatt mindenki balféknek nézi őket?

Friss topikok

  • SilentSound: Egy finomított A Star lesz valóban az új Alto, a totalcar.hu-n is jelent erről meg hír az új Alto ... (2008.08.07. 15:10) Koncepciók, autók, Suzukik II.

Egy kis szerviz

2008.12.15. 12:09 Suzukis

No, a hétvégén autókáztunk egyet az M7-es autópályán. Összesen 582 km-t tettünk meg a 3 nap alatt, és olyan 35 liter benzinünk fogyott el. Ez kábé 6 literes átlagfogyasztást jelent, ami nem rossz egy 15 éves Swiftnél, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy én elég intenzíven gyorsítok, és a hétvégén a kis asszonykám sem fogta vissza magát a sztrádán. Tartósan azért nem mertünk vele gyorsan menni (anno a trabi kézikönyvben állítólag benne volt, hogy nem használjuk x percnél tovább maximális sebességen) úgyhogy szegény swiftet is kíméltük a padlógáztól. Azért olyan 140-145 kényelmesen kijött belőle, és még a fogyasztása sem ugrott meg nagyon.

Ma viszont szervizbe kellett vinnem. Egyre többször fordul elő, hogy a szemközti sávban jövők villogtatnak, felkapcsolják a távolsági fényszórót, és mivel én felelősségteljesen vezetek :D elvittem a gépet, hogy állítsák be, hátha elmozdult valami az évek folyamán. És ha már ott voltam, a kéziféket is megcsináltattam, mert lassan már derékszöget zár be a padlóval.

 

Szólj hozzá!

Címkék: suzuki szerelés swift

A bejegyzés trackback címe:

https://suzukis.blog.hu/api/trackback/id/tr73823948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása